Ber-Staff Kennel

Uzgajivačnica pod nazivom “Ber-Staff Kennel” registrirana je u međunarodnoj evidenciji uzgajivačnica i Hrvatskom kinološkom savezu pod F.C.I (Federation Cynologique Internationale) brojem 10/15. Bavimo se uzgojem stafordskih bul terijera (Staffordshire Bull Terrier). Dugogodišnji uzgoj pasa i ljubav prema psima motivirali su nas da izaberemo ovu vrstu pasa kao naše najdraže i najvjernije prijatelje i stalne goste u našem domu. Surađujemo s vrhunskim uzgajivačima SBT-a u Europi, te smo spremni prenijeti vam znanje i iskustvo koje smo stekli dugi niz godina baveći se uzgojem pasa.

Za sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju te nas možete kontaktirati na:
„Ber-Staff Kennel“
Vl. Aleksandar Tropp
Mob. 098/844-285
Email. atropp.vz@gmail.com
Antuna Štera 2
42000 Varaždin

E Garestino Uzgajivačnica njemačkih boksera iz Varaždina

vlasnik uzgajivačnice je IVAN NOVKO ing. stroj.

 

adresa: KUČAN MAROF, MAROFSKA 28
42000 VARAŽDIN
HRVATSKA
tel. (00385) 042 641 417
mob. (00385) 095 5535 369

Uzgajvačnica je registrirana kod F.C.I. (Federation Cynologuiqe Internationale – međunarodna kinološka federacija) pod imenom “E Garestino” i brojem 81/96.

 

 

 

 

Nihon no hokori Uzgajivačnica

U svijetu kinologije i uzgajanja pasa pojavila se nova uzgajivačnica. Psi su velika strast za njih dugi niz godina. Uzgajivačnica „Nihon no hokori“ počela je postojati sa prvim leglom kuje Densecu-Go-Samurai Yashiki.
Prije dvije godine iz radoznalosti i interesa prema akitama vlasnici uzgajivačnice posjetili su uzgajivačnicu  „Samurai Yashiki“ koja se bavi uzgojem akita. Na prvi su me pogled ti su ih psi oduševili. Dostojanstveni, veličanstveni i vrijedni poštovanja. Zbog toga su se odlučili baviti uzgojem ove snažne pasmine i kako bi ljudima približili japansko nacionalno blago.

Nastavi čitati “Nihon no hokori Uzgajivačnica”