Izlet za članove KDV > Győr, 28.-29.05.2022.

Izvršni odbor KDV 1181 odobrio je organizaciju dvodnevnog izleta za svoje članove u sklopu Međunarodne izložbe pasa u Győr-u (Mađarska) 28.-29.05.2022.

Društvo za svoje članove sufinancira izlet fiksnim budžetom određenim od strane Izvršnog odbora, a osoba koja nije član Društva troškove putovanja podmiruje sama u punom iznosu (za članove uže obitelji člana Društva po dogovoru) ukoliko ima slobodnih mjesta u autobusu.

Cijena izleta za članove Društva na bazi 20 polaznika iznositi će 200kn. Za veći broj prijavljenih članova iznos se povećava (npr. na 25 polaznika iznos cijene je 300kn).

Plan izleta možete pogledati ovdje. Prvi dan posjet Izložbi uz moguće samostalno razgledavanje grada, drugi dan organizirano razgledavanje grada.

VAŽNO! Uredbom Vlade Mađarske od 23. lipnja 2021. ukinuta su sva ograničenja za ulazak u Mađarsku iz Republike Hrvatske. Za putnike koji dolaze iz Hrvatske za ulazak u Mađarsku nije potreban test niti COVID putovnica. No prilikom povratka u Hrvatsku biti će potreban test ili COVID putovnica. Za putnike koji nemaju COVID dokument, takvi putnici na graničnom prijelazu na povratku biti će zapisani za samoizolaciju, koju će moći ukinuti negativnim rezultatom testa i javljanjem rezultata testa nadležnoj instituciji.

Eventualni upiti i prijave za putovanje primaju se najkasnije do srijede 06.04. na kontakt tajnika Društva:

Tomislav Kanjuh
M: 095/575-6860
E: tkanjuh@gmail.com